4 tips om goedkoop te parkeren bij Schiphol

parkeren schiphol

4 tips om goedkoop te parkeren bij Schiphol

Wanneer je heel vroeg of juist heel laat vliegt kan het regelen van vervoer naar Schiphol best lastig zijn. Het makkelijkst is het zelf naar Schiphol rijden met je eigen auto, maar je wilt natuurlijk ook niet de hoofdprijs betalen voor het parkeren.

Gelukkig zijn er genoeg manieren waardoor je goedkoop kunt parkeren bij Schiphol. In dit artikel geven wij handige tips om goedkoper te parkeren bij Schiphol. Lees dus snel verder.

Tip 1: Vergelijk verschillende parkeerplaatsen

Op Parkeren.com kan je gemakkelijk en snel verschillende parkeerplaatsen rondom Schiphol met elkaar vergelijken. Vergelijk de afstand vanaf Schiphol en de parkeertarieven. Een goedkope parkeerplaats gevonden? Dan kan je zelfs van te voren reserveren, hierdoor is er altijd een plek vrij en betaal je de afgesproken prijs.

Tip 2: Shuttle of valet parking

Bij parkeren rondom Schiphol krijg je vaak te maken met shuttle of valet parking. Het is dus belangrijk om je goed te verdiepen in deze twee verschillende services. Bekijk de voor- en nadelen en kies de parkeeroptie die het beste bij jou past.

Tip 3: Ligging van de parkeerplaats

De ligging van de parkeerplaats heeft grote invloed op de kosten. Maar hou ook rekening met van waar je Amsterdam binnen komt rijden. Kom je via Amsterdam Noord de stad binnen rijden, kies dan voor een parkeerplaats aan die kant van het vliegveld. Dit scheelt je veel tijd, want tijdens drukke tijdstippen ontstaat er regelmatig file rondom Schiphol.

Tip 4: Vroegtijdig boeken

Zoals je hierboven hebt kunnen lezen is het mogelijk om een parkeerplaats te reserveren. Dit is erg handig om niet voor verrassingen te komen staan bij aankomst nabij het vliegveld. Wij adviseren om direct na het boeken van je reis een parkeerplaats te boeken. Zo weet je zeker dat er een plekje voor je auto beschikbaar is!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *