Knoop doorhakken? Natuurlijk in onze prachtige hoofdstad!

trouwen amsterdam

Knoop doorhakken? Natuurlijk in onze prachtige hoofdstad!

Wanneer je elkaar het jawoord geeft, doe je dat uiteraard in het Hart van ons land. Jouw mooiste dag in Amsterdam wordt er gegarandeerd een om nooit meer te vergeten!

Elkaar eeuwige trouw beloven doe je natuurlijk niet zomaar. Dat doe je met de liefde van je leven en in het bijzijn van je familie en beste vrienden om verleden en toekomst op vreugdevolle wijze met elkaar te verenigen! In principe zou je denken dat de plek waar dit gebeurt niet van groot belang is; zolang je maar samen bent.

Maar dat is natuurlijk niet waar. Een spetterend feest hoort een uitstraling te hebben die op alle fronten helemaal bij jullie past! En natuurlijk wil je ook zeker weten dat er genoeg plaats is voor alle mensen die op de gastenlijst staan. Hieronder bespreken we dan ook enkele van de populairste trouwlocaties in Amsterdam.

Pak de tram

Sorry, is dit het verkeerde artikel? Nee hoor! Je hebt namelijk werkelijk de mogelijkheid om in de echt verbonden te worden in de Electrische Museumtramlijn van Amsterdam. Niets is zo karakteristiek als dit, toch? Zo stap je als verloofden het rijtuig in en als een getrouwd stel weer uit!

Huwelijksboot

Ja, als je het dan zo letterlijk en figuurlijk wilt hebben, krijg je gewoon waar je naar op zoek bent. Stap samen in een echte huwelijksboot! Uiteraard moet de sloep die je kiest wel groot genoeg zijn voor alle genodigden. Kies het vaartuig en de aanbieder hier daarom op uit.

Hangar

Een goed huwelijk is natuurlijk een vliegende start. Met een schitterend uitzicht op het Amsterdamse IJ genieten jullie samen van de nodige elegantie op een werkelijk unieke plek! Een gedenkwaardiger plek om samen jullie eerste dans uit te voeren kunnen we nagenoeg niet verzinnen.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *